STOPZETTING VAN HET VK WEBLOG IS EEN SCHANDE!

Als alle VK webloggers tegelijk een dergelijke koptekst maken en versturen, al of niet met daaronder een persoonlijke verklaring waarom volgens hem/haar het VK weblog behouden moet blijven, op zijn minst als raadpleegbaar archief met de bestaande url (zodat alle links die ernaar verwijzen, blijven werken) en het liefst in zijn huidige opzet en vorm, dan vormt de voorpagina van het VK weblog één grote aanklacht van de cynische en liefdeloze manier waarop wij worden gedumpt, al onze uitingen en discussies worden verdonkeremaand en al onze rechten (contractuele, auteursrechtelijke, democratische, grondwettelijke, etc.) worden veronachtzaamd.

Bovenstaande koptekst is natuurlijk voor verbetering vatbaar, zoals iedere opvatting, mening, standpunt en uiting. Het moet eruit zien als een Museumplein of Malieveld vol spandoeken:

STOPZETTING VAN HET VK WEBLOG IS EEN SCHANDE!


STOPZETTING VAN HET VK WEBLOG IS EEN SCHANDE!

STOPZETTING VAN HET VK WEBLOG IS EEN SCHANDE!


STOPZETTING VAN HET VK WEBLOG IS EEN SCHANDE!


STOPZETTING VAN HET VK WEBLOG IS EEN SCHANDE!


STOPZETTING VAN HET VK WEBLOG IS EEN SCHANDE!


STOPZETTING VAN HET VK WEBLOG IS EEN SCHANDE!


STOPZETTING VAN HET VK WEBLOG IS EEN SCHANDE!

.. en zo de hele voorpgaina van het VK weblog vol.

9 gedachten over “STOPZETTING VAN HET VK WEBLOG IS EEN SCHANDE!

 1. Robert, goede actie, maar laten we eerst even wachten op het breaking news wat we vanmiddag rond 17.00u tegemoet mogen zien..:)

 2. @Rudolf, wachten, wachten, wachten, .. Bij ieder nieuw initiatief en nieuw bericht denk ik ‘Yes! Nu gaat er wat gebeuren!’, maar daarna is het weer wachten, wachten, wachten..

 3. Goed idee.
  Hoe bouw je dat op?
  Meerdere malen dezelfde blogtitel plaatsen en dan hopen dat het wordt uitgebouwd, waardoor ook meer mensen durf krijgen en zodoende het nieuws zich steeds meer verspreid, om uiteindelijk op een dag, de hele voorpagina vol te dumpen.
  Langzaam opbouwen, want in eerste instantie zijn bloggers laf van aard.
  Ik zal morgen eentje plaatsen, met het verzoek dat anderen ook een blog zetten met dezelfde kop;
  Stopzetting van het VK Blog is een schande -in hoofdletters.
  Verder het verzoek om te reageren met Ja of Goed, waardoor het veel reactie’s krijgt.

 4. Ik begrijp de emotie en gedachte erachter. Maar dit lijkt me de snelste weg om het vkblog al meteen, voor 1 maart, op zwart te krijgen.

 5. @Apiedapie,
  == ".. dit lijkt me de snelste weg om het vkblog al meteen, voor 1 maart, op zwart te krijgen. .. ==
  Dat denk ik niet. Directie en hoofdredactie hebben wel láffe lef maar geen échte lef. Ze zulen het gewoon niet aandurven om hun eigen weblog op zwart te zetten. Als zij het wél doen, bewijzen zij daarmee hun willekeur en machtsmisbruik en is de zaak rijp voor de rechter.

 6. De ‘laffe lef’ van directie en hoofdredactie komt duidelijk tot uiting uit de brief van de heer F.Campagne aan de leden van de kerngroep:"U en uw mede-ondertekenaars hebben zich al een oordeel gevormd, en wel zodanig dat het mij de lust ontneemt u van repliek te dienen."
  Hier spreekt de cynische macht van iemand die om tal van redenen wel zou moeten reageren op alle protesten van door hem gedupeerde burgers, maar dat toch niet doet omdat hij er domweg geen zin in heeft.

 7. Stopzetting van het VK blog is helemaal geen schande. Het is voor sommigen misschien een teleurstelling . Ik zou zeggen start zelf met je soortgenoten een nieuw blog op!!
  Het is iedereen ten alle tijden toegestaan zijn nering te stoppen . Als ik een winkel heb en ik stop daar naar een tijdje mee , zullen mensen dat misschien vervelend vinden, maar het is mijn eigen keus en zeker geen schande.
  Heb je dat begrepen , beste van Waning?

 8. En die Chemtrails , het is ook een schande , hoe de Amerikanen en de Joden ( want die zitten er natuurlijk achter, dat begrijpt een kind) ons proberen te vergiftigen en te manipuleren en te pediculeren , het is een SCHANDE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s